Discuta liber

Stiri, pareri si impresii despre turismul romanesc si nu numai.

Marina Regia Residence, un complex de lux cu peste 50% grad de ocupare in vara lui 2013

Complexul de lux Marina Regia Residence din Mamaia Nord-Năvodari, ce include hotelul de cinci stele Arena Regia Hotel & Spa, hotelul de patru stele Ar­cadia şi 46 de vile, de­ţi­nute de către fostul prefect PSD de Brăila Mihai Manea (57 de ani) şi se­natorul PSD Nicolae Moga (61 de ani), a funcţionat cu toate ca­me­rele ocupate în weekend-urile din acest sezon de vară, potrivit oficialilor complexului.

Investiţia totală în Complexul Marina Regia Residence s-a ridicat 35 de milioane de euro, din care 15-18 mil. euro pentru dezvoltarea unităţii hoteliere de cinci stele Arena Regia Hotel&Spa din cadrul complexului. Hotelul de cinci stele are 63 de camere şi opt apar­tamente.
În weekend-uri hotelul a avut grad de ocu­pare de 100%, iar în timpul săptămânii mai mult de jumătate din camere au fost ocupate. Un sezon bun“, a spus Cristina Matache, directorul de marke­ting şi de vânzări al hotelului, ce operează două res­tau­rante şi două piscine, dar şi un centru de con­ferinţe.
Şi hotelul de patru stele Arcadia, ce operează 24 de camere şi două apartamente, a fost ocupat inte­gral.
Complexul din nordul staţiunii Mamaia include şi 46 de vile, cu trei dormitoare, trei băi, un living, bucătărie şi garaj, unităţi care au putut fi închiriate de turişti şi pentru o lună sau două pentru 5.500 de euro pe lună. Cristina Matache spune că până pe 10 august toate vilele au fost închiriate. Tariful pe săptămână al unei vile în septembrie este de 1.500 de euro. “Am avut clienţi care au stat o lună sau două în vile.
via aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>